Presència digital

Tenim la millor opció per a garantir la vostra visibilitat online, tant si ja teniu una pàgina web com si serà la primera. Ens encarreguem de pensar l’estructura del web, de crear fotografies de qualitat que ajudin a destacar els vostres productes o instal·lacions, d’ajustar el disseny i guiar-vos en tot el procés de creació de la pàgina.

Desenvolupament a mida

De vegades les necessitats de la vostra activitat s’escapen de les eines genèriques. Estudiarem els vostres processos i dissenyarem a mida una solució per agilitzar-los. Tenir les eines online us permetrà tenir el control de tot el que hi passa sense que importi el dispositiu des del qual accediu, ja sigui des de l’oficina, des de casa o en mobilitat.

Eines digitals

Hem creat un conjunt d’eines genèriques per alguns sectors concrets on hem detectat mancances de suports digitals. Tenim un sistema de gestió de reserves per a Escape Rooms, eines per organitzar tornejos de tenis, una eina per a la creació de torns de treball en diferents sectors, o fins i tot un gestor d’inscripcions per a casals d’estiu i esplais. Quin és el vostre sector? Si ens expliqueu els vostres processos, de ben segur podrem aportar-vos alguna solució innovadora!

Aplicacions mòbils

Si la vostra idea de negoci demana arribar al públic general us pot interessar tenir una aplicació nativa que els usuaris tinguin al seu dispositiu. Ens encarregarem de tot el procés, des de la conceptualització, l’estudi d’usabilitat UX, el disseny UI, la programació i la distribució.

SEO, posicionament, dominis, allotjament

Totes aquestes paraules relacionades amb el món online són part del nostre vocabulari i us podem donar el millor servei. Podem gestionar la vostra marca a Internet en totes les seves vessants. Ens encantarà que ens poseu a prova!